De-beste-schilders

Schilderslabel.nl van start: vind de beste schilder in jouw regio

access_time Geplaatst op 11 oktober 2020

De beste schilder vinden in jouw regio? Vanaf nu kan het, eenvoudig online op Schilderslabel.nl. We zijn het nieuwe online platform voor schilders en hun klanten. Schilders profiteren van een betere vindbaarheid in Google, een overtuigende presentatie met een foto en/of video en overtuigende reviews van tevreden klanten. Als potentiële klant kies je eenvoudig uit de beschikbare schilders. Vergelijk de werkwijze, het aantal medewerkers en de score die andere klanten geven aan de communicatie tijdens het project.

We brengen schilders en hun klanten bij elkaar, om belangrijke informatie voor de beide partijen beschikbaar te maken. Via Schilderslabel.nl kies je eenvoudig voor een Gecertificeerd Professional met ons Schilderslabel.nl Keurmerk of vergelijk je beschikbare vakschilders in de buurt.

We zijn er voor schilders en hun klanten. Als schilder profiteer je van de volgende voordelen:

  • Beter vindbaar in Google
    We hebben veel ervaring met organische vindbaarheid in Google. Wij zorgen ervoor dat jij eruitspringt als schilder in jouw woonplaats, gemeente of specifieke regio.
  • Overtuigende reviews
    Maak het bestaande en nieuwe klanten makkelijk om een beoordeling achter te laten. De béste reclame voor jouw bedrijf, zichtbaar voor alle nieuwe potentiële klanten.
  • Online kwaliteitslabel voor klanten
    Met ons Schilderslabel Keurmerk presenteer jij een online kwaliteitslabel voor klanten. Het onderscheidt je van andere schilders in de buurt.

En ben je als consument op zoek naar een schilder? We maken informatie van ‘achter de schermen’ zichtbaar, door de schilders persoonlijk te bezoeken en beoordelen. Die beoordelingen combineren we met de reviews van andere klanten. We helpen jou de beste schilder bij jou in de regio te vinden of eenvoudig meerdere offertes aan te vragen.

Schilders in Noord-Holland

We streven naar een landelijk netwerk van vakschilders, omdat we vanuit heel het land aanvragen hebben ontvangen. Bovendien hebben consumenten door heel het land ons aangegeven op zoek te zijn naar deze informatie.

Om op korte termijn professioneel te kunnen werken en zoveel mogelijk klanten te helpen aan de beste schilder in hun regio beginnen we in Noord-Holland. We kennen de schilders in die regio en proberen op korte termijn zoveel mogelijk reviews te verzamelen. Zodra klanten in deze provincie eenvoudig de beste schilder vinden zullen we uitbreiden naar de rest van Nederland. We hebben de kwaliteit hoog in het vaandel staan, net als de bij ons aangesloten schilders.

Aanmelden: gratis Starter-vermelding

Ben jij of ken jij de beste schilder uit jouw regio? Je kunt je GRATIS aanmelden voor een Starter-vermelding. Het is de makkelijkste manier om jouw vindbaarheid in Google te verbeteren, waardoor potentiële klanten je makkelijker zullen vinden. Klik hier om je aan te melden, dan gaan we er voor je mee aan de slag.

navigate_next Ontdek de beste schilders in jouw regio!