Huibmans-Schilderwerken-halfweg

In de spotlight: Huibmans Schilderwerken uit Haarlem

access_time Geplaatst op 25 november 2021

Huibmans Schilderwerken uit Halfweg heeft zich aangesloten bij Schilderslabel.nl. Het schildersbedrijf werd opgericht in 2007 en werkt met twee schilders aan grote en kleine klussen voor particulieren, VvE’s en bijvoorbeeld kantoren.

‘Dat geeft een goed gevoel’

Huib is Meesterschilder, een belangrijke erkenning voor vakschilders. Hij is daarmee officieel expert als het gaat om verf en de afwerking daarmee, ook al blijft hij er graag bescheiden onder: “Elke klus is voor ons bijzonder, om van iets ouds weer iets nieuws te maken geeft een goed gevoel.”

Het bedrijf schildert binnen en buiten en is bovendien gespecialiseerd in onderhoud en houtrot. “We schilderen en onderhouden het houtwerk, omdat de verf ook een belangrijke beschermende werking heeft.” De schilder in Haarlem repareert onder andere houtrot en is gespecialiseerd in zowel latex spuiten, wandafwerking als het onderhoud van het schilderwerk voor binnen en buiten.

Van houtrot naar hout als nieuw 

“Een tijd geleden werden we gevraagd voor een klus waarbij sprake was van veel houtrot. We hebben dat uitgefreesd, om het daarna opnieuw te plamuren met houtrotvuller. Nu ziet het er weer uit als nieuw, waardoor we het prachtig hebben kunnen schilderen.”

Het laat goed zien dat de schilder in Halfweg en omgeving z’n vak verstaat. Het schildersbedrijf met twee schilders pakt het schilderwerk grondig aan, om tot een duurzaam goede oplossing te komen. Schilderen gaat voor hen om meer dan een nieuwe laag verf, de beschermende werking daarvan is minstens zo belangrijk. 

Huibmans Schilderwerken: schilder in Haarlem en omstreken

Huibmans-SchilderwerkenHuibmans Schilderwerken geldt als een betrouwbare en sterke naam in Halfweg, Haarlem en omstreken voor iedereen die zoekt naar een schilder. Met twee schilders slaagt het bedrijf er sinds 2007 in om zowel particulieren, Verenigingen van Eigenaren als bedrijven met bijvoorbeeld kantoorpanden goed van dienst te zijn.

Lees meer:

navigate_next Ontdek de beste schilders in jouw regio!