review

Verzamel meer waardevolle reviews

Handige stappenplan voor positieve beoordelingen

Onderzoek wijst uit dat klanten sneller geneigd zijn een negatieve review te schrijven als iets niet goed ging dan positief te bedanken voor de goede service. Toch zijn er manieren om ook tevreden klanten te verleiden anderen te vertellen hoe goed je het schilderwerk hebt gedaan. Benieuwd hoe je dat aanpakt? We zetten het voor je op een rij.

Met ons stappenplan doe je het beter dan een mailtje met ‘Blij met het schilderwerk? Laat een review achter op Schilderslabel.nl’. Zo’n bericht leidt normaal gesproken niet tot veel succes. Deze tips helpen je het beter aan te pakken:

  1. Maak een aantal mooie foto’s
   Leer jezelf aan om voorafgaand, tijdens het werk en daarna een paar foto’s te maken. Zo breng je overtuigend in beeld hoe mooi je het schilderwerk opknapt. 
  2. Deel jouw link op Schilderslabel.nl
   Surf naar schilderslabel.nl en open jouw bedrijfspagina. Kopieer de link en deel die met je klanten.
  3. Vraag ze een beoordeling te plaatsen
   Feliciteer klanten met hun nieuwe schilderwerk. Vraag ze een beoordeling te plaatsen, via de link naar jouw bedrijfspagina die je hebt gekopieerd. 
  4. Geef een paar tips voor de beoordeling
   Maak het klanten makkelijk, met een paar handige tips voor de beoordeling. Vraag ze bijvoorbeeld naar hoe ze de communicatie hebben ervaren, wat ze van de werkwijze vonden en of ze blij zijn met het resultaat. 
  5. Bekijk jouw nieuwe beoordeling
   Als het goed is heb je er snel een paar mooie beoordelingen bij, gefeliciteerd!

Tip: vind je het lastig om hier zelf een mailtje voor te maken naar klanten? Je mag het onderstaande voorbeeld gebruiken:

Beste (klant),

Gefeliciteerd met het nieuwe schilderwerk, dat ziet er weer fris uit!

We hebben enorm ons best gedaan om het schilderwerk zo mooi mogelijk op te leveren. Zou je ons daarvoor willen beoordelen? Daar zouden we enorm mee geholpen zijn. Het kost je maar een paar minuten van je tijd. 

Je kunt de beoordelen plaatsen op deze pagina (Link naar jouw pagina op Schilderslabel.nl). Gebruik de knop ‘Beoordeling plaatsen’ rechtsonder in beeld. 

Hoe heb je de communicatie ervaren? Ben je tevreden over de werkwijze? En ben je blij met het resultaat?

Alvast enorm bedankt!

Met vriendelijke groet,

(Naam)