over ons schilderslabelOver ons: Schilderslabel.nl

Een professionele vakman voor een eerlijk tarief: het belangrijkste voordeel van een schilder via Schilderslabel.nl. Schilderslabel is de website met ruim 400 aangesloten schilders, zodat je door heel Nederland de vakman vindt die je zoekt.

De bij ons aangesloten schilders staan voor perfect vakwerk, voor uitstekende service en bieden niet zelden jarenlange garantie. Op die manier onderscheiden ze zich van andere schilders bij jou in de omgeving en werken ze aan niets minder dan het beste resultaat.

Wij garanderen je een betrouwbaar schildersbedrijf, dankzij de controle die we voor je uitvoeren. Blijkt de schilder de zaken goed op orde te hebben en kun je er rekenen op een uitstekende service? Dan ontvangt het schildersbedrijf ons Schilderslabel Keurmerk.

Voordelen van Schilderslabel

Benieuwd naar de voordelen van een schilder via Schilderslabel? We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

  • Ruim 400 aangesloten vakkundige schilders
  • Uitgebreide controle en inspectie
  • Meer dan 10.000 tevreden gebruikers
  • Betrouwbaar keurmerk

Bovendien kun je van de verschillende schilders openbare beoordelingen lezen, geschreven door andere klanten zoals jij. Ontdek hoe anderen het schilderwerk hebben ervaren, net als de service en bijvoorbeeld de onderlinge communicatie. Het is belangrijke informatie, op basis waarvan je net als onze andere tevreden gebruikers kiest voor een schilder die puur vakwerk levert.

Vrijblijvende offerte: kwaliteit, service en garantie

We maken het je online graag makkelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Het is dé manier waarmee je kiest voor kwaliteit van het schilderwerk, een uitstekende service en soms zelfs uitgebreide garantie door de vakman.

Profiteer van een netwerk met meer dan 400 ervaren vakschilders en vraag net als onze meer dan 10.000 tevreden gebruikers een vrijblijvende offerte aan. Kies voor een schilder met ons Schilderslabel Keurmerk, zodat je daarmee altijd een uitstekende keuze maakt.

Stuur ons een e-mail

Schilderslabel.nl is ontstaan uit de overtuiging dat eerlijke achtergrondinformatie essentieel is. Wij geloven dat een opdrachtgever niet slechts het goedkoopste wilt, maar vooral een goed schildersbedrijf.

Ons team bestaat uit 5 mensen welke zeer begaan zijn met zowel de schilder als de opdrachtgever. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de beste schildersbedrijven en presenteren wij hen om u van de juiste informatie te voorzien.

Wilt u informatie of heeft u een vraag, stuur dan een e-mail naar: info@schilderslabel.nl. Wij reageren binnen één werkdag.

navigate_next Ontdek de beste schilders in jouw regio!