schilderslabel.nl-kwaliteitskeurmerkKwaliteitslabel voor schilders

Schilders met het Schilderslabel.nl Kwaliteitskeurmerk staan garant voor hoge kwaliteit, glasheldere communicatie en uitstekende service. Je kiest voor vakmanschap door een ervaren specialist, die je graag van dienst is met het schilderwerk voor binnen en buiten, net als eventuele aanvullende diensten.

Kenmerken van onze kwaliteitsschilders

  • Ervaring, expertise en goede kwaliteit van de materialen
  • Een nette werkwijze en goede servicegerichtheid
  • Stiptheid: afspraak = afspraak en altijd op tijd
  • Integriteit en transparantie: glasheldere afspraken en tarieven

Ervaring en expertise We checken de ervaring van schilders, hun specifieke expertise en de kwaliteit van de materialen waarmee ze werken. Denk bijvoorbeeld aan de A-merk verf en professionele materialen die ze gebruiken voor hun schilderwerk.

Nette werkwijze Werkt de schilder netjes en kun je er vertrouwen op een goede servicegerichtheid? We checken de werkwijze van de schilder, net als de communicatie en (online) bereikbaarheid.

Afspraak = afspraak Houdt een schilder zich netjes aan de afspraken en komt hij of zij netjes op tijd? We checken of een afspraak echt afspraak is en houden in de gaten of dat blijkt uit de reviews. Houd de schilder zich aan zijn afspraken, dit word vooral door de klant bepaald achteraf in de reviews over het bedrijf.

Integer en transparant Glasheldere afspraken en tarieven. We hebben alle schilderbedrijven met ons Schilderslabel.nl Keurmerk persoonlijk benaderd. We checken de integriteit en transparantie, net als gemaakte afspraken en de tarieven. Alleen schilders met minimaal 5 beoordelingen met een minimale waardering van een 8 behouden ons keurmerk.


Aangevuld met klantbeoordelingen

jouw-mening-teltDaarnaast hechten we veel waarde aan de beoordelingen en reviews van klanten. Over de projecten die de schildersbedrijven uitvoeren. Voor een beeld van de geleverde kwaliteit, direct vanuit de eerste hand. We vragen klanten naar hun algemene indruk, of de schilder de afspraken na kwam en of het bedrijf klantvriendelijk te werk ging. Daarnaast vragen we naar de betrouwbaarheid en vakkundigheid, zodat we de beoordelingen en reviews een uitstekend beeld schetsen van de schilders met een keurmerk.

We bezoeken de schildersbedrijven om een goede indruk te krijgen en bespreken de volgende punten. We bekijken en bespreken het materiaal, de herkenbaarheid, diploma’s en winnen op die manier zoveel mogelijk informatie over het schilderbedrijf. Na iedere klus word de klant uitgenodigd een eerlijke beoordeling te schrijven eventueel met foto’s om te bevestigen dat het bedrijf de beloofde kwaliteit levert en een van de beste schilders uit de regio is.


Eisen aan de schildersbedrijven

  • In het bezit van vakdiploma’s en | óf minimaal 5 jaar ervaring
  • Minimaal 3 jaar ingeschreven bij de KVK
  • Een uitstekende reputatie
  • Hoge kwaliteit van materialen
  • Minimale klantwaardering van gemiddeld een 8 of hoger

Met de bovenstaande punten garanderen we schilders die alles in het werk zullen stellen voor een perfect eindresultaat. Schilders vragen hun klanten reviews te plaatsen, waarvoor we actief vragen naar de bovenstaande punten.

navigate_next Ontdek de beste schilders in jouw regio!