Huibmans-SchilderwerkenVoor schilder: waarom schilderslabel?

De beste schilder verdient het hoogste podium. Wij helpen je online zichtbaar te worden in de zoekresultaten, betrouwbaarheid uit te stralen met ons keurmerk en reviews van klanten te verzamelen. Bovendien kun je jouw schildersbedrijf presenteren in een persoonlijke video.

Kiest iemand voor jouw bedrijf, dan sturen je we exclusief de offerteaanvraag door, van de klant bij jou in de buurt. Dat betekent dat je er een mooi nieuw klanten-kanaal bij hebt, terwijl je daar zelf maar weinig voor hoeft te doen. Bovendien profiteer je van de volgende voordelen:

 • Google-reviews in de zoekresultaten
  Je wordt zichtbaar met Google-reviews van klanten. De goede beoordelingen overtuigen anderen die zoeken naar een schilder in de buurt. 
 • Sterk kwaliteitslabel voor nieuwe klanten
  We bouwen aan het sterke kwaliteitslabel voor schilders. Wek vertrouwen bij nieuwe klanten, die vertrouwen op de ervaringen en reviews die we verzamelen. 
 • Betere vindbaarheid in Google
  Het valt als schilder misschien niet mee om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Wij werken als platform, zodat je profiteert van al onze inspanningen. 
 • Korte introductievideo
  Met een persoonlijke presentatie wek je vertrouwen, vooral op ons platform waar reviews en ervaringen van andere klanten beschikbaar zijn. 
 • Offerte-aanvragen uit de regio
  We sturen de offerte-aanvragen bij jou uit de buurt direct en exclusief naar je door. Jij bepaalt vervolgens of je het werk wilt accepteren.

Hoe werkt het?

Vraagt er iemand bij je uit de buurt een offerte aan via Schilderslabel.nl? We sturen de aanvraag exclusief naar je door. Jij bepaalt of je de opdracht accepteert. Dus heb je helaas geen tijd of zie je de klus niet zitten? Dan selecteren we het volgende schildersbedrijf die we de aanbieding toesturen.

Zodra de klus is afgerond vragen we de klant een beoordeling te schrijven en eventueel foto’s van het mooie resultaat te uploaden. Zo werk je aan een sterke online reputatie.

navigate_next Bedrijf aanmelden