trap-schilderen

Trap schilderen in Friesland: sneller dan een renovatie

access_time Geplaatst op 22 oktober 2021

De trap laten schilderen in plaats van die volledig laten renoveren? Het is in ieder geval een snellere oplossing, die de trap er weer als nieuw uit laat zien. Voor een flinke opknapbeurt in huis, van een deel van de woning dat je iedere dag meerdere keren gebruikt.

“We staan er over het algemeen niet bij stil hoe vaak we naar boven en weer naar beneden lopen. En hoe vaak we de trap bekijken, bijvoorbeeld als we de deur open doen of als we naar het toilet gaan,” vertelt een schilder die regelmatig aanvragen krijgt. 

Nieuwe uitstraling: hoogwaardige verf

Door de trap te schilderen ontstaat er een mooie nieuwe uitstraling. Vooral als de schilder gebruik maakt van hoogwaardige verf. Zodat de trap in Friesland weer een lange tijd mee kan, zonder noemenswaardige slijtage te vertonen.

Tip: laat een goede verf gebruiken voor de trap. Die sterk kras- en slijtvast is. Omdat je er misschien ook met schoenen of ander schoeisel overheen zal lopen, waardoor de verf anders snel lelijker wordt. 

Trap laten schilderen: offertes in Friesland en de rest van Nederland

De trap laten schilderen in Leeuwarden, Friesland of in de rest van Nederland? Het is verstandig om daar één of meerdere offertes voor aan te vragen. Dat kan gewoon online, waardoor het niet nodig is om er de deur voor uit te gaan.

En belangrijker nog is de mogelijkheid om de offertes met elkaar te vergelijken. En daar een goede keuze uit te maken, door na te gaan welke schilder in Friesland je er goed mee van dienst kan zijn. 

Lees meer:

navigate_next Ontdek de beste schilders in jouw regio!