offertemodule-schilderslabel

Offerte aanvragen: aanvraagsysteem Schilderslabel.nl beschikbaar

access_time Geplaatst op 23 oktober 2020

offerte-aanvragen-schilderOfferte aanvragen bij een schilder in de buurt? Lang niet iedere schilder heeft een duidelijke website met goede zoekmachine optimalisatie. Dus, hoe vinden klanten de schilders in de regio om een aanvraag te doen? Dat is lastig, iets dat we graag oplossen.

We hebben onze nieuwe module gelanceerd, die het mogelijk maakt om online een offerte aan te vragen. In een paar duidelijke stappen, bij schilders in de buurt van de aanvrager.

Vind de schilder die je zoekt

Op Schilderslabel.nl verzamelen we meer dan 400 schilders, waardoor er voor iedere aanvrager een aantal in de buurt zitten. Makkelijk te benaderen, om binnen, buiten of binnen en buiten te laten schilderen.

We hebben al meer dan 7.400 tevreden gebruikers, die graag gebruik maken van ons betrouwbare keurmerk. Speciaal voor de schilders die de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. 

Hoe werkt het? 3 eenvoudige stappen

Benieuwd hoe het werkt? We leggen het uit aan de hand van 3 duidelijke stappen:

  1. Doe de online offerteaanvraag
   Schilder gezocht bij jou in de buurt? Doe online jouw offerteaanvraag voor schilderwerk binnenshuis, buitenshuis of binnen- en buitenhuis. Geef in een paar stappen aan waar jij naar op zoek bent.
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
   Wij sturen jouw offerteaanvraag door naar de beste schilders bij je in de buurt, actief bij ons op de website. Zij sturen ons hun offertes toe, die we na een grondige controle aan je doorsturen per e-mail. 
  3. Vind een schilder in de buurt
   Vergelijk de vrijblijvende offertes en maak de keuze voor een goede schilder bij jou in de buurt. Zonder verplichtingen, dus jij bepaalt wie je het schilderwerk binnen, buiten of binnen én buiten laat uitvoeren. 

Probeer ons aanvraagsysteem online uit en vind op die manier een geschikte schilder bij jou in de buurt. Eenvoudig en online, zodat je snel een vergelijking kunt maken uit de beschikbare schildersbedrijven.

Lees meer:

navigate_next Offerte aanvragen