kwaliteitskeurmerk schilderslabel.nlBen jij de beste schilder van de regio? Het is belangrijk om dat zoveel mogelijk potentiële klanten te laten weten. Dat kan door overal een flyer in de bus te doen, maar makkelijker is het om je online uitstekend te presenteren.

We hebben bij schilders door heel Nederland onderzoek gedaan naar waar zij online behoefte aan hebben. Hieruit bleek dat zij zich graag online presenteren met een foto of video, duidelijke informatie geven en eerlijke reviews willen verzamelen.

Dat is daarom precies wat we aanbieden, en bovendien is aanmelden helemaal GRATIS. Je kunt meteen gebruik maken van jouw gratis vermelding, zodat je vindbaar bent voor potentiële klanten bij jou in de regio. En wil je graag extra opvallen? Kies dan voor onze Professional-vermelding of het Schilderslabel Keurmerk.

Schilders met ons keurmerk profiteren van veel voordelen:

 • Beter vindbaar in Google
  We hebben veel ervaring met organische vindbaarheid in Google. Wij zorgen ervoor dat jij eruitspringt als schilder in jouw woonplaats, gemeente of specifieke regio.
 • Promotiepakket voor reviews
  Je ontvangt van ons een promotiepakket voor reviews. Daarmee kun je bestaande en nieuwe klanten makkelijker vragen een beoordeling achter te laten.
 • Online kwaliteitslabel voor klanten
  Met ons Schilderslabel Keurmerk presenteer jij een online kwaliteitslabel voor klanten. Het onderscheidt je van andere schilders in de buurt.

Jouw gratis Starter-vermelding upgraden naar onze Professional-vermelding of het Schilderslabel Keurmerk? Voor eenmalig €67 word je al Professional. We komen bij je langs om kennis te maken, een professionele foto te schieten voor op de website en om jouw sterke punten en werkzaamheden te bespreken, zodat we die goed in de schijnwerpers kunnen zetten. Zodra je 5 reviews hebt verzameld met een minimale waardering van een 8 kom je zelfs in aanmerking voor ons keurmerk en word je Gecertificeerd Professional.

Inbegrepen bij ons Schilderslabel Keurmerk

 • Jouw eigen pagina inclusief video
 • Beter vindbaar in Google
 • Persoonlijke kennismaking
 • Promotiepakket voor reviews (t.w.v. €45)
 • Welkomstartikel: direct in de schijnwerpers
 • Ontvang het Schilderslabel Keurmerk*
 • Ontvang het ingelijste officiële certificaat voor op kantoor
 • Voorrang op offerte-aanvragen

Hoe gaan we te werk?

We komen langs bij jouw schildersbedrijf, zodat we een goede indruk krijgen van de manier waarop je werkt. We stellen aan de hand van een checklist een aantal belangrijke vragen, lopen een tijdje mee en maken een professionele video voor jouw online presentatie.

We verzamelen alle belangrijke informatie voor klanten en schrijven een welkomstartikel waarin we onze bevindingen delen. Voldoe je aan de eisen voor ons Schilderslabel Keurmerk? Je ontvangt het keurmerk en zetten je online met een geweldige presentatie volledig in-the-picture.

navigate_next Aanmelden